skip to Main Content
+31(0)6 8711 9911 +31(0)20 3709 491 info@r-a-k.nl
RAK Airconditioning Diensten, Amsterdam en omstreken!

Laat een review achter

Reviews

RAK Reinigingsdiensten & Airconditioning IconRAK Reinigingsdiensten & Airconditioning

Wethouder de Roosplein 26, Amsterdam

4,6 14 reviews

 • Avatar Stephan Meester ☆☆☆☆ 4 maanden geleden
  Er diende een reparatie aan mijn airco uitgevoerd te worden, na 3 keer terug geweest te zijn is de situatie alleen maar erger geworden.
  Neemt geen verantwoordelijkheid en is niet meer bereikbaar. Pas op voor dit bedrijf!
 • Avatar Wim De Lathauwer ★★★★★ 4 maanden geleden
  Onze airco werkte niet naar behoren. Na diverse monteurs over de vloer gehad te hebben is Robert langs geweest. Zeer deskundig en vriendelijk en hij is niet gestopt totdat het probleem verholpen was. Zeer makkelijk te benaderen en komt … More altijd snel en op tijd op de afspraak. Communiceert goed. Al met al heel deskundig. Ik lees ook een mindere review op Google, maar dat is totaal niet mijn ervaring en kan me ook niet voorstellen dat Robert een slechte indruk zou maken. Wat mij betreft een goede aanbeveling waard.
 • Avatar Amanda ★★★★★ 5 maanden geleden
  Bij dit bedrijf twee airco’s laten monteren. Wij zijn er super blij mee. Goede prijs-kwaliteitverhouding en overigens goede afwerking.
  Robert denkt ook graag met ons mee, bedankt topper!
 • Avatar Kris B. ★★★★★ 7 maanden geleden
  Een mooie Mitsubishi airco geinstalleerd in mijn werkkamer te Nieuw-Vennep vandaag.
  De unit is niet alleen functioneel in warme dagen maar de airco is ook een verrijking voor het interieur. Ben zeer blij mee en Robert en collega hebben
  … More dit heel vakkundig gedaan.
 • Avatar menno bertelkamp ★★★★★ 9 maanden geleden
  prima bedrijf! Robbert is zeer professioneel en denkt mee aan oplossingen. schappelijke prijs en goed werk afgeleverd!
 • Avatar Tiny van Brunschot ★★★★ 11 maanden geleden
  Ik ben zeer tevreden over het contact, de supersnelle én prettige service van RAK bij het installeren van het vloermodel airconditioner.
 • Avatar Nana ★★★★★ een jaar geleden
  Wij waren opzoek naar een oplossing voor de hoge gasprijs, Robert van R.A.K. heeft ons geadviseerd en zijn zeer tevreden met de installatie van de airco met 4 binnen-units, alles werkt perfect en is zeer netjes afgewerkt, binnen een paar … More dagen na contact al begonnen met de installatie, al met al voor een zeer goede prijs kwaliteit verhouding! Zoek niet verder en kies voor R.A.K. dan weet je zeker dat het goed zit!
 • Avatar Nana Ntrah ★★★★★ een jaar geleden
  Wij waren opzoek naar een oplossing voor de hoge gasprijs, Robert van R.A.K. heeft ons geadviseerd en zijn zeer tevreden met de installatie van de airco met 4 binnen-units, alles werkt perfect en is zeer netjes afgewerkt, binnen een paar … More dagen na contact al begonnen met de installatie, al met al voor een zeer goede prijs kwaliteit verhouding! Zoek niet verder en kies voor R.A.K. dan weet je zeker dat het goed zit!
 • Avatar rob vd. Lugt ★★★★★ een jaar geleden
  Ben heel snel geholpen binnen enkele dagen na eerste kontakt werd de airco geinstalleerd. De installateur had zeer veel kennis van zake en werkte zeer effektief.
 • Avatar Carolien Hannink ★★★★★ een jaar geleden
  Robert is een zeer capabele, vriendelijke man. Hij heeft bij ons airconditioning geïnstalleerd op de eerste verdieping en zolder. Goede prijs en komt zijn afspraken na. Zou hem iedereen aanbevelen!
 • Avatar Johan Wurvey ★★★★★ 2 jaar geleden
  Betrouwbaar, op tijd en professioneel. Alles werkt prima. Fijne communicatie.
 • Avatar Johan Wervers ★★★★★ 2 jaar geleden
  Betrouwbaar, op tijd en professioneel. Alles werkt prima. Fijne communicatie.
 • Avatar Jaap Amm ★★★★★ 2 jaar geleden
  Robert kwam mooi op tijd. Hij heeft onze split-unit vakkundig aangesloten, bijgevuld en goed werkend opgeleverd. Hij heeft een goed oog voor detail, een vriendelijke manier van communiceren en zijn niveau van service verlenen ligt hoog. … More Hij heeft bijvoorbeeld even extra gechecked of de afvoer van het condenswater geen problemen kon veroorzaken, en ook heeft hij de buitenunit extra stabiel gemaakt en me de tip gegeven er een stuk stevig rubber onder te plaatsen om trillingen te reduceren. Werkte inderdaad prima. Kortom hij heeft veel extra dingen gechecked. Zijn tarief vond ik aantrekkelijk. Al met al ben ik erg tevreden en ik raad RAK van harte aan.
 • Avatar Mehran Bahri ★★★★★ 2 jaar geleden
  Drie airco’s in 1 dag geïnstalleerd, netjes afgewerkt! Bedankt voor de goede service!
 • Avatar Bob Klaasen ★★★★★ 2 jaar geleden
  Ik kan alleen maar positief zijn: prettige mensen (Robert voorop), snelle reactie, goede service, goed informatie, betrekt je bij de diverse fases in de installatie, goede prijs-kwaliteitverhouding, accuraat, goede communicatie en voorlichting … More en tot slot een perfect geinstalleerde airco!
 • Avatar Zhixian Duan ★★★★★ 2 jaar geleden
  Briljante service en zeer vriendelijk personeel. Ik heb mijn airco tijdig laten installeren voor een zeer scherpe prijs. Erg tevreden!
 • Avatar Patrick Drunick, van ★★★★★ 3 jaar geleden
  Robert is heel Professioneel en vakkundig , hij is stip op tijd en werkt alles netjes af, denk mee en geef goed advies
 • Avatar Rene Nieuwpoort ★★★★★ 3 jaar geleden
  Professionele mensen die verstand van zaken hebben, alles netjes gemonteerd
 • Avatar Nick Vendel ★★★★★ 3 jaar geleden
  Snel en vakkundig heeft RAK onze Airco installatie verzorgt, zeker een aanrader!

Back To Top