Ga naar hoofdinhoud
+31(0)6 8711 9911 +31(0)20 3709 491 info@r-a-k.nl
RAK Airconditioning Diensten, Amsterdam en omstreken!
Service & Onderhoud

Werkt uw installatie goed genoeg? Optimaal storingsvrij en energiezuinig? Als u een onderhoudscontract heeft bij RAK is het antwoord: ja! En daar hoeft u zelf helemaal niets voor te doen. Of het nu gaat om één schilferijsmachine of 800 koelunits: wij nemen u al het werk uit handen. Zo heeft u geen omkijken naar uw installaties. Daar gaan we ver in: ook de registratie en administratie nemen wij van u over. Volledig geautomatiseerd. Onderhoudsbeurt of temperatuurkalibratie? Daar hoeft ú niet aan te denken, dat doen wij voor u. Graag zelfs. En als het aan ons ligt jarenlang.

Dit is integrale service van RAK

Preventief onderhoud
Onze gecertificeerde monteurs komen periodiek bij u langs voor volledige reiniging en technische controle van uw toestellen, uiteraard met NEN2767 als norm. We bellen u voor een afspraak en nemen u het hele verdere traject uit handen: van tests en metingen tot reparatie, vervanging en milieuvriendelijke verwijdering. Moeten er kosten gemaakt worden? We vragen u altijd vooraf om akkoord.

  • Meer over onze onderhoudscontracten
  • Meer over onze serviceniveaus
  • Meer over tests en metingen

Digitaal beheer
RAK voert een complete digitale administratie van al uw koel- en klimaatinstallaties. Wij registreren ieder toestel en volgen het tijdens de hele levenscyclus. Via rapportages hebben wij continu zicht op de prestaties en conditie van uw installaties. Zo weten we bijvoorbeeld precies wanneer een apparaat is afgeschreven en of het nog aan alle wettelijke regels voldoet. Werkt een monteur bij u op locatie, dan heeft hij alle data bij de hand. Snelle diagnose betekent ook snel ingrijpen.

Heldere rapportages
Via uw eigen online klantportaal heeft u op elk moment inzicht in uw installatiepark. Alles op één plek: van werkbonnen en checklists tot milieulogboek en managementrapportages. Zo houdt u grip op de kosten en kunt u investeringen tijdig budgetteren. Werkt u met uw eigen managementsysteem? We bekijken graag samen met u hoe we de data kunnen synchroniseren.

Signalering en advies
We kennen uw toestellen van binnen en buiten; daardoor kunnen we snel schakelen. Gaat er iets mis, dan grijpen onze technici snel in. Blijkt dat de prestaties teruglopen? We maken graag een rendementsberekening of doen een budgetvoorstel als uw installatie bijna is afgeschreven.

Kunnen wij iets voor u betekenen?

Meer weten? Bel ons op +31(0)20 3709 491 of mail naar info@r-a-k.nl

Offerte aanvraag
Back To Top