Ga naar hoofdinhoud
+31(0)6 8711 9911 +31(0)20 3709 491 info@r-a-k.nl
RAK Airconditioning Diensten, Amsterdam en omstreken!
Koeltechniek

Koeltechniek advies, installatie en onderhoud

RAK heeft veel ervaring opgedaan in luchtbehandeling, koeltechniek en allerlei systemen en toepassingen die daarmee te maken hebben. In al die jaren zijn talloze situaties gezien en van een maatwerk oplossing voorzien. Dit maakt onze toepassingen voor koeltechniek van zeer professioneel niveau. Iedere situatie is anders en wij doen graag een voorstel voor een passende oplossing, gebaseerd op onze inschattingen maar ook altijd in nauw overleg met de klant.

Koeltechniek variaties

RAK is een specialist in luchtbehandeling maar voor koeltechniek, of met een ander woord koudetechniek, houden wij niet op bij een airconditioner op kantoor. Ben je eigenaar van een kaasspeciaalzaak en heb je een rijping cel nodig, neem dan eens contact op met RAK. Is het nodig om voor korte of langere tijd iets op te slaan dat absoluut goed geconserveerd moet blijven, dan is een koelcel of vriescel een oplossing. Daarnaast is er nog de optie dat een product gekoeld van de ene naar de andere locatie verplaatst moet worden. Ook voor gekoeld transport zijn wij het juiste adres.

RAK is gespecialiseerd in het creƫren van perfecte omstandigheden, om in te werken, om in te rusten en om producten of items in te bewaren. Airconditioning is het behandelen van lucht. Het betekent ventileren, filteren, koelen, verwarmen, bevochtigen en ontvochtigen. Onderzoek toont aan dat prestaties een positieve impuls krijgen in een aangenaam klimaat. Dit zijn de meest bekende effecten van airconditioning:

  • Filteren en zuiveren van lucht
  • Relatieve vochtigheid op peil houden
  • Lucht koeling
  • Lucht verwarming (met een warmtepomp)

Koeltechniek vraagt onderhoud

Onze deskundige medewerkers voorzien je graag van advies. Dat is overigens niet het enige waarin we uitblinken. Want na de aankoop laten we je niet met een complexe situatie zitten. We dragen zorg voor de installatie van de techniek en zijn daarna een partner voor onderhoudsvraagstukken.

Offerte aanvraag
Back To Top